Derfor burde du gjøre hytta "smart"!

I løpet av det siste året har det blitt bygget og solgt rekordmange hytter. Det har blitt mer vanlig å bruke det som hus nummer to med alt av utstyr og innredning som medfølger. De fleste bor som regel 2-4 timer unna hytta. Hva om du kunne sitte i godstolen hjemme og ha full kontroll på hytta og strømforbruket?

Her er et par gode grunnen til at du burde få deg en SMART hytte

1. Full kontroll på temperaturen

Med sensorer har du full kontroll på temperaturen og kan enkelt justere opp eller ned. Du unngår å bruke unødvendig mye strøm ved å holde hytta varm når du ikke er der. Samtidig slipper du frostskader som kan gi hytta store skader. Mesteparten av strømforbruket går til oppvarming og kan dermed spare deg for mye ved å ha kontroll på temperaturen. 

2. Smart lysstyring

Sømløs lysstyring gjør at du enkelt kan skru av / på eller endre «stemningen» via appen. Med et tastetrykk kan du justere lysene du ønsker. Muligheten for å skru lys av/på er også veldig hendig for å avskrekke innbruddstyver. Dette er en veldig nyttig funksjon enten du er på hytta eller hjemme. 

3. En smart hytte passer på

Med sensorer på dører og vinduer, samt muligheten til å tilkoble kamera så passer hytta på seg selv. Skulle noen bryte seg inn vil du bli varslet umiddelbart. Med et kamera har du full dokumentasjon på det som har skjedd. Dette er også avskrekkende for innbruddstyver.

4. Oversikt over alle apparater

Er du en person som glemmer å skru av kaffetrakter, TV, panelovn eller liknende? Med smart system kan du se status og eventuelt skru av gjennom appen. Veldig hendig enten du er på vei hjem fra hytta eller bare har tatt deg en tur i skibakken.

5. Bli varslet om lekkasjer

Med sensorer plassert på utsatte steder kan du få beskjed med en gang om det oppstår en lekkasje. Kobler du til en vannstopper er du sikker på at det ikke blir noen dyre overraskelser.

Vi har ELKO smartprodukter i vårt sortiment. Elektro-entreprenøren hjelper deg med et oppsett som passer for din hytte. Hos oss får du god veiledning og konkurransedyktige priser.