GÅSELIA 12, 4847 ARENDAL

+47 37 00 26 00

Fastpris startpakke smarthus

Inkludert i pakken

Vi tilbyr en startpakke smarthus med de viktigste komponentene du trenger for å komme i gang. Du får produkter, installasjon og enkel veiledning. Når du først har installert et system ligger alt til rette for å gjøre flere rom smarte.

Inkludert i prisen: 

  •   1 stk masterbryter ved inngangsdør
  •   1 lyssone
  •   1 varmesone

Les alt om systemet og muligheten nedenfor!

Kr 12 375,- inkl mva

Vi forhandler trådløse smarthussystemer fra Eaton X-Comfort eller Elko Smart.

At et smarthussystem er trådløst gir deg en rekke fordeler. Det betyr at teknologien raskt og enkelt kan tas i bruk. Det er ikke behov for å bore i tak og vegger. Skal en bryter opp på en vegg i nærheten av senga eller inngangsdøra så kan den klistres opp der – uten du trenger å dra en ledning mellom den og lampene den styrer. 

Når vi er inne i en dialog og det velges smarthus styring som priset over tar vi en befaring for avklaringer. Ønskes det flere styringer, ligger eksempelvis det for styring av lys, varme eller stikk ca 2.500,- eks mva pr stk

Masterknapp

En funksjon mange setter pris på er Masterknapper. Disse kan plasseres ved inngangsdøra eller ved senga for å slå av alle lys, dempe varme og skru av kaffetrakter, strykejern, komfyr med mer.

Lysstyring

Når du først har fått satt opp lysstyring så kan du utnytte det til å ha dempet belysning til en romantisk aften, eller spotlys til «dansegulv» på fest. Det er bare fantasien som setter grensene.

Varmestyring

Varmestyring er den andre delen som mange bruker sitt smarthus-system til. Smarthus med varmestyring lærer hvordan svingninger i utetemperaturen påvirker innetemperaturen. Når det for eksempel blir kaldere ute, aktiveres varmen tidligere slik at innetemperaturen er behagelig når du står opp.

Du kan velge sparemodus i det tidsrommet ingen vanligvis er hjemme. Kommer du senere hjem enn planlagt? Ikke noe problem. Bruk appen på smarttelefonen til å utsette oppvarming av hjemmet slik at du ikke sløser med energien. Du kan selvfølgelig bruke en overstyringsfunksjon til å holde på varmen lenger enn normalt hvis du jobber sent eller har et selskap inn i de små timer.