GÅSELIA 12, 4847 ARENDAL

+47 37 00 26 00

Utebelysning

Sjekk dine muligheter

Når det gjelder utebelysning så er det kun fantasien som setter grenser. Riktig belysning kan forandre et bygg, en hage eller terrasse. Det er viktig å planlegge godt for å få en helhet i belysningen, samt at man får skjult kabling så godt som mulig. Skal du pusse opp ute er det derfor viktig å huske på å legge klar det elektriske. 

Vegglamper

Veggmonterte lamper brukes til å fremheve et bygg og smykke fasaden. Det er første-inntrykket som gjester får når de ankommer huset ditt. Når mørket faller fremhever lampene huset på en elegant måte. 

Det finnes mange forskjellige lampetyper på markedet som gir ut lys på ulike måter og skaper unike effekter. Når man skal planlegge for vegglamper er det anbefalt og se på huset i mørket og finne ut hva man har lyst til å fremheve.

Vi har lagt ved litt inspirasjon. Ta kontakt om du ønsker priser eller befaring. 

 

Stolpebelysning

Stolpebelysning brukes som regel i oppkjørselen og inn mot inngangen til huset, men det kan også plasseres i bed eller stier i hagen. Her finnes det mange ulike størrelser og fasonger. 

Stolpene gir innkjørselen god belysning og skaper en behagelig atmosfære når man kjører inn. Skal du legge belegningsstein så anbefaler vi at du legger klar strøm før dette blir gjort. 

Se inspirasjon på noen ulike løsninger. Vi hjelper deg gjerne!

Detaljbelysning

Detaljbelysning er små spotter som du kan plassere rundt i hagen for å fremheve planter, trær eller andre ting du ønsker å vise frem når mørket faller. Spottene er veldig små og tilnærmet usynlige på dagen. 

Normalt ligger denne belysningen et lite stykke unna huset og det må forventes at det graves en liten grøft for å skjule ledningene. Planlegg derfor godt hvis du først skal gjøre noe. 

Vi bistår deg gjerne med planleggingen!

Send oss en forespørsel

Vi følger deg opp i løpet av kort tid!