Send oss en forespørsel

Ideer og inspirasjon

Stikkontakt med innebygget jordfeilbryter

Fra Philip Hauge kommer den nye stikkontakten med innebygget jordfeilbryter. Den overvåker de apparatene som den forsyner og bryter umiddelbart strømmen dersom det oppstår feil på apparatet, før feilen medfører fare for mennesker og dyr eller forårsaker brann. De nye normene for elektriske lavspenningsinstallasjoner stiller krav til utkobling ved jordfeil i stikkontakter blant annet i baderom og utendørsanlegg. Med sikkerhetskontakten oppfylles disse kravene på en enkel måte, og man unngår ulempene med en felles jordfeilbryter for hele kursen eller boligen. Kontakten er utstyrt med barnesikring.

Sikringsskapet er en bilderamme

Synes du sikringsskapet er en lite pen innretning der det henger på veggen? Addition Line innfelte sikringsskap fra ABB Control er «usynlige», fordi døren er formet som en bilderamme. Du setter selv inn det bildet du ønsker, og bytter ut når du vil ha forandring. ABB Control leverer også sikringsskap i forskjellige farger, og i børstet stål, i en elegant utforming som gjør at de kan plasseres hvor som helst i huset.

Spar penger med Harmony

Harmony fra Glamox er en intelligent trådløs fjernkontroll som styrer varmeovner, gulvvarme, belysning og elektriske apparater som motor-/kupévarmer, kaffetrakter, fjernsyn og lignende. Styring med Harmony er enkelt. Harmony spør via displayet hva du ønsker, og du svarer med enkle tastetrykk. Har du mer enn fem ovner i hjemmet, vil energisparingen oftest tjene inn igjen investeringen på tre til fem år.

Automatisk lysstyring med bevegelsesfølere

300x260_bubble_brownELKO bevegelsesfølere brukes for tenning og dimming av lys i rom som enten brukes av mange, eller hvor den som går inn ofte bærer noe i begge hender. Bevegelsesfølerne løser et praktisk problem, og du sparer energi. Alle behov dekkes med tre modeller: RS16/400 PIRS har fast innstilt tidsforsinkelse, RS16/400 PIRD er dimbar, har justerbar tidsforsinkelse og lysfølsomhet. RS16/2300 PIR har justerbar tidsforsinkelse og kan ta store laster.