Din lokale elektriker

Kampanje Easee home

Easee home er verdens smarteste hjemmelader utviklet 
for nordiske forhold. Den tilpasser seg både husets og bilens spesifikasjoner. På denne måten får du maksimal effekt hele tiden.

Elektro-entreprenøren Arendal tilbyr Easee Home ferdig montert til en fast pris. Du kan være trygg på at pris og jobben blir som avtalt. 

Vi monterer flere hundre Easee ladere hvert år og har fått veldig gode tilbakemeldinger på arbeidet og ladeboksen.

Kr 15 490,-

Kampanje sikringsskap

Sikringsskapet er kanskje det skapet i huset du tenker minst over til daglig, men allikevel er det ditt aller viktigste skap. Sikringsskapet skal sørge for at hele husstanden trygt kan bruke elektriske apparat og installasjoner.

Vi renoverer ditt gamle sikringsskap til én fast pris. Med “ferdig montert” får du alt inkludert i en pakke. Hos oss får du forutsigbarhet, god service og en profesjonelt utført jobb.

Fra kr 9 900,-

Elektriker i Arendal

Vi er en lokal elektriker i Arendal med lang fartstid og en stolthet for faget. Bedriften ble stiftet i 1989 og har i dag 31 ansatte. Vi er en del av den landsomdekkende elektriker-kjeden EL-PROFFEN, som utgjør 182 bedrifter som medeiere. Vi leverer tjenester til det private, næringslivet og det offentlige.

Som privatperson skal du være trygg på at jobben blir profesjonelt utført, at du får topp service og at våre priser er konkurransedyktige. Uansett om oppdraget er å bytte en stikkontakt eller å renovere et hus, så tar vi oppgaven like seriøst og med like mye stolthet. Trenger du en elektriker i Arendal så ta gjerne kontakt med oss!

Send oss en forespørsel

Vi følger deg opp i løpet av kort tid!