Elektriker Arendal

Elektro-entreprenøren Arendal er en lokal elektriker som leverer alt av tjenester innenfor vårt fagfelt til privatmarkedet. Hos oss finner du konkurransedyktige priser og vi leverer topp service ut mot alle våre kunder. Vi bistår gjerne med tips, råd og inspirasjon for å finne de beste løsningene for deg. Trenger du en elektriker i Arendal, så er det bare og ta kontakt med oss.

Hva kan vi hjelpe deg med?

Vi har vært en lokal elektriker i Arendal helt siden vi startet opp på 80-tallet. Siden den tid har vi bistått både lokale kunder, hyttemarkedet og andre som trenger bistand. 

Som elektriker kan vi bistå på alle type oppdrag innenfor vårt fagfelt. Vi har ansatte med lang erfaring innenfor bransjen og så kan hjelpe deg med rådgivning for å finne de riktige løsningene. 

Når du trenger en dyktig elektriker i Arendal som også kan bistå med inspirasjon og gode tips, da skal du ringe oss!

Elektriker i Arendal

Fastpriskampanjer

Som en lokal elektriker har vi god kontakt med våre kunder og hvordan vi kan bli enda bedre. For å møte markedet lanserte vi fastpris-pakker som gir kundene alt inkludert til én fast pris. Sjekk ut noen av våre mest populære kampanjer. Klikk deg inn for å lese mer. 

Easee home hjemmelader

Du får verdens smarteste hjemmelader montert til kr 15 490. Utviklet for nordiske forhold. Smart og kratig lader!

Oppgradere sikringsskap

Vi oppgraderer innmaten i ditt sikringsskap med nye automatsikringer, ramme mm.. Trygghet for deg og familien!

Elektriker i Arendal

Vi tar gjerne en uforpliktende samtale for å høre hvordan vi kan bistå deg på best mulig måte. Vi har tatt vare på våre kunder ved å levere god kvalitet til en konkurransedyktig pris. Elektro-entreprenøren er en bedrift du kan stole på og som alltid kommer til tiden som blir avtalt. 

De siste årene har vi bygget oss opp til å bli en solid leverandør som både privatkunder og næringslivet kjenner til. Vi bistår kunder i følgende områder: 

  • Arendal
  • Grimstad
  • Lillesand
  • Froland
  • Tvedestrand

Når du trenger en dyktig elektriker i Arendal - Ring oss på 37 00 26 00