Serviceavtale

En service-/rammeavtale er viktig fordi den tar vare på ditt elektriske anlegg og installasjoner. Vedlikehold og oppfølging er viktig for å sikre at anlegget er oppdatert og sikkert. Kontroller og sjekk av anlegget gjør at vi kan utbedre det elektriske fortløpende og med lavere utgifter. Slurver man med det elektriske ender man til slutt opp med en mye større regning enn hva en serviceavtale koster. 

Siden vi er en del av EL PROFFEN vil det si at du har tilgang til et eget system med full kontroll over kostnader, bestillinger og varsler på det som må fikses. Det skaper en forutsigbarhet og trygghet for deg som kunde. Som en kjede med over 180 medlemmer betyr det at vi har konkurransedyktige priser og betingelser. 

Hvorfor inngå en serviceavtale med oss?

En service-/rammeavtale med Elektro-entreprenøren Arendal vil bety at dere får nøye oppfølging fra en solid elektro-installatør. Vi sikrer at alle el-installasjoner følger myndighetenes krav. Med god oppfølging kan vi tidlig oppdage potensielle problemer i det elektriske anlegget. Vi kommer med anbefaling til deg som kunde, basert på dine behov. 

Hvem er våre kunder?

Vi har mange forskjellige kunder innenfor ulike segmenter. 
Eksempler på noen av våre nåværende kunder:

  • Borettslag
  • Eiendomsforvaltere og eiendomseiere
  • Næringsbygg
  • Industri
  • Offentlig sektor