GÅSELIA 12, 4847 ARENDAL

+47 37 00 26 00

Data og Tele

Data og tele går under den passive delen av tele- og datanettverket, slik som kabler, kontakter, plugger osv. På fagspråket kalles det spredenett. Det er normalt i kontormiljøet, men det brukes også en del i boliger og borettslag for håndtering av signaler til TV, internett ol. Spredenettet er kun synlig i form av uttak og er standardisert for fremtidige funksjoner.

Fiber brukes av næringslivet, industrien og sameier, og er nødvendig for at den trådløse kommunikasjonen på nett skal fungere. Derfor er det avgjørende at man har et spredenett som er utviklet for fremtiden. For mange bedrifter er det kritisk at dette fungerer for å unngå driftsstans og store kostnader på grunn av forsinkelser. Velg derfor en solid leverandør. 

Hvorfor bruke Elektro-entreprenøren?

Vi har lang erfaring med tele og data. Dette gjør at vi kan prosjektere og installere systemer til de behovene som din bedrift har. Vi har levert mange store og komplekse systemer som både innehar tele, data og UPS løsninger. Vi har solid faglig kompetanse internt og kan levere komplette løsninger skreddersydd for dere. 

Hva er UPS?

Nødstrøm / UPS er et viktig punkt for mange bedrifter i internkontroll-forskriften. Hvilke konsekvenser vil et strømbrudd få for din bedrift? 

Et nødstrømsanlegg kombinert med online UPS vil gi stabil spenning i lang tid. Vi kan sammen med de største UPS-leverandørene i markedet tilby komplette pakker med risikovurdering og installasjon. 

Kontakt oss, så hjelper vi dere med å finne en god løsning!